VORES FORPLIGTELSE OVERFOR DIG

Hos Plenty of Fish er din datasikkerhed en topprioritet. Din datasikkerhed er kernen i måden, vi designer og bygger de tjenester og produkter, som du kender og elsker, så du trygt kan stole på dem og fokusere på at opbygge meningsfulde relationer.

Vi sætter pris på, at du har tillid til os, når du giver os dine oplysninger, og det tager vi ikke let på.

Vores forpligtelse til datasikkerhed. Vi designer alle vores produkter og tjenester med din datasikkerhed in mente. Vi involverer eksperter fra forskellige felter, herunder juridiske, sikkerhedsmæssige og tekniske eksperter, samt eksperter inden for produktdesign og andre for at sikre, at ingen beslutning tages uden respekt for din datasikkerhed.

Vores forpligtelse til gennemsigtighed. Da vi bruger mange af de samme onlinetjenester som dig, ved vi, at utilstrækkelige oplysninger og overdrevet kompliceret sprog er almindelige problemer i privatlivspolitikker. Vi tager den præcis modsatte tilgang: Vi har gjort vores bedste for at skrive vores privatlivspolitik og relaterede dokumenter på et enkelt sprog. Vi vil faktisk gerne have, at du læser vores politikker og forstår vores praksisser vedrørende datasikkerhed!

Vores forpligtelse til sikkerhed. Vi har teams, der er dedikerede til at beskytte dine oplysninger. Vi opdaterer konstant vores sikkerhedspraksisser og investerer i vores sikkerhedsbestræbelser for at forbedre sikkerheden af dine oplysninger.

PRIVATLIVSPOLITIK

Velkommen til Plenty of Fishs privatlivspolitik. Tak, fordi du tager dig tid til at læse den.

Vi sætter pris på, at du betror os med dine oplysninger, og vi agter altid at leve op til din tillid. Dette starter med at sikre, at du forstår de oplysninger, vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvordan de bruges og dine valg vedrørende dine oplysninger. Denne politik beskriver vores praksisser vedrørende datasikkerhed på et enkelt sprog og holder det juridiske og tekniske fagsprog på et minimum.

Denne privatlivspolitik gælder fra 1 Maj 2022. Den tidligere version af denne privatlivspolitik, tilgængelig her, gælder indtil da.

  1. HVEM ER VI
  2. HVOR GÆLDER DENNE PRIVATLIVSPOLITIK
  3. OPLYSNINGER, SOM VI INDSAMLER
  4. COOKIES OG ANDRE LIGNENDE DATAINDSAMLINGSTEKNOLOGIER
  5. SÅDAN BRUGER VI OPLYSNINGER
  6. SÅDAN DELER VI OPLYSNINGER
  7. DATAOVERFØRSLER PÅ TVÆRS AF GRÆNSER
  8. DINE RETTIGHEDER
  9. SÅ LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER
  10. BØRNS DATASIKKERHED
  11. JOBANSØGERE, KONTRAHENTER OG LEVERANDØRREPRÆSENTANTER
  12. ÆNDRINGER I PRIVATLIVSPOLITIKKEN
  13. SÅDAN KONTAKTER DU OS

1. HVEM ER VI

Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”), Storbritannien eller Schweiz, er den virksomhed, der er ansvarlig for dine oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik (den “dataansvarlige”):

Privacy Officer
MTCH Technology Services Limited
Plenty of Fish
WeWork Charlemont Exchange
42 Charlemont Street
Dublin 2, D02 R593
Ireland

Hvis du bor uden for EØS, Storbritannien eller Schweiz, er virksomheden, der er ansvarlig for dine oplysninger:

Privacy Officer
Plentyoffish Media ULC
142-757 West Hastings. PMB 670,
Vancouver, V6C 1A1

2. HVOR GÆLDER DENNE PRIVATLIVSPOLITIK

Denne privatlivspolitik gælder for hjemmesider, apps, events og andre tjenester, der drives af brandet Plenty of Fish. Af hensyn til enkelthed henviser vi til disse som vores ”tjenester” i denne privatlivspolitik. For at gøre det endnu tydeligere har vi tilføjet links til denne privatlivspolitik i alle gældende tjenester.

Nogle tjenester kræver muligvis deres egen unikke privatlivspolitik. Hvis en specifik tjeneste har sin egen privatlivspolitik, vil den pågældende politik – og ikke denne privatlivspolitik – gælde.

3. OPLYSNINGER, SOM VI INDSAMLER

Det siger sig selv, at vi ikke kan hjælpe dig med at udvikle meningsfulde relationer uden nogen oplysninger om dig, såsom grundlæggende profiloplysninger og den type af personer, som du gerne vil møde. Vi indsamler også oplysninger om din brug af vores tjenester, såsom adgangslogfiler, samt oplysninger fra tredjeparter, såsom når du tilgår vores tjenester via din sociale mediekonto, eller når du overfører oplysninger fra din sociale mediekonto for at udfylde din profil. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, giver vi flere detaljer nedenfor.

Oplysninger, som du giver os

Du vælger at give os visse oplysninger, når du bruger vores tjenester. Disse omfatter:

  • Når du opretter en konto, giver du os som minimum dine loginoplysninger eller dit telefonnummer, samt nogle grundlæggende oplysninger, der er nødvendige for at tjenesten kan fungere, såsom dit køn og din fødselsdato.
  • Når du udfylder din profil, kan du dele yderligere oplysninger med os, såsom nærmere oplysninger om din personlighed, livsstil, interesser og andre oplysninger om dig, samt indhold såsom billeder og videoer. For at tilføje visse former for indhold, såsom billeder eller videoer, kan du give os adgang til dit kamera eller fotoalbum.
  • Når du abonnerer på en betalt tjeneste eller foretager et køb direkte fra os (fremfor gennem en platform som iOS eller Android), giver du os eller vores udbyder af betalingstjenester oplysninger, såsom dit betalings- eller kreditkortnummer eller andre finansielle oplysninger.
  • Når du deltager i spørgeundersøgelser, fokusgrupper eller markedsundersøgelser, giver du os dine indsigter i vores produkter og tjenester, svar på vores spørgsmål og vidnesbyrd.
  • Når du vælger at deltage i vores kampagner, events eller konkurrencer, indsamler vi de oplysninger, som du bruger til at registrere eller tilmelde dig.
  • Hvis du kontakter os (for eksempel, gennem vores kundeserviceteam eller på sociale medier), indsamler vi de oplysninger, som du giver os i løbet af interaktionen.
  • Hvis du deler oplysninger med os om andre personer (for eksempel, hvis du bruger kontaktoplysninger for en ven for en given funktion), behandler vi disse oplysninger på dine vegne for at efterkomme din anmodning.
  • Selvfølgelig behandler vi også dine chats med andre brugere samt det indhold, du udgiver, som nødvendigt for driften af tjenesterne.

Oplysninger, som vi modtager fra andre

Udover de oplysninger, du giver os direkte, modtager vi oplysninger om dig fra andre, herunder:

  • Brugere Brugere kan give oplysninger om dig, når de bruger vores tjenester, for eksempel, når de interagerer med dig, eller hvis de foretager en indberetning, der involverer dig.
  • Sociale medier Du kan beslutte at dele oplysninger med os via din sociale mediekonto, for eksempel, hvis du beslutter dig for at oprette eller logge ind på din Plenty of Fish-konto via din sociale mediekonto eller anden konto (for eksempel, Facebook, Google eller Apple), eller for at overføre oplysninger til vores tjenester, såsom fotos fra en af dine sociale mediekonti (for eksempel, Facebook eller Instagram).
  • Tilknyttede selskaber Plenty of Fish er en del af Match-koncernen. Match-koncernen betragter brugeres sikkerhed som en topprioritet. Hvis du blev udelukket fra en anden Match-koncerntjeneste, kan dine oplysninger deles med os, så vi kan foretage de nødvendige handlinger, herunder lukke din konto eller forhindre dig i at oprette en konto på vores tjenester.
  • Andre partnere Vi kan modtage oplysninger om dig fra vores partnere, herunder, når Plenty of Fish-konti kan oprettes gennem en partners tjeneste (i så fald videresender de registreringsoplysningerne til os), eller hvis Plenty of Fish-annoncer udgives på en partners tjeneste (i så fald kan de videresende nærmere oplysninger om en kampagnes succes). Hvis tilladt ved lov, kan vi også modtage oplysninger om formodede eller dømte lovovertrædere fra tredjeparter som en del af vores bestræbelser på at sikre vores brugeres sikkerhed.

Oplysninger, der indsamles, når du bruger vores tjenester

Når du bruger vores tjenester, generer dette tekniske oplysninger om, hvilke funktioner du har brugt, hvordan du har brugt dem og de enheder, som du bruger til at tilgå vores tjenester. Se nedenfor for flere oplysninger.

  • Brugsoplysninger Brug af tjenesterne genererer oplysninger om din aktivitet på vores tjenester, for eksempel, hvordan du bruger dem (for eksempel, hvornår du loggede ind, funktioner, du har brugt, udførte handlinger, oplysninger, der blev vist til dig, adresser for henvisende websider, og annoncer, som du interagerede med), samt dine interaktioner med andre brugere (for eksempel, brugere, som du forbinder og interagerer med, hvornår du interagerede med dem, antal meddelelser, som du sendte og modtog).
  • Enhedsoplysninger Vi indsamler oplysninger fra og om de(n) enhed(er), som du bruger til at tilgå vores tjenester, herunder hardware- og softwareoplysninger, såsom IP-adresse, enheds-id og -type, app-indstillinger og -karakteristika, app-nedbrud, annoncerings-id'er (som er tilfældigt genererede numre, som du kan nulstille ved at gå ind i din enheds indstillinger), identifikatorer forbundet med cookies eller andre teknologier, der entydigt kan identificere en enhed eller browser.
  • Andre oplysninger med dit samtykke Hvis du giver os tilladelse, kan vi indsamle din præcise geografiske placering (breddegrad og længdegrad). Indsamlingen af din geografiske placering kan ske i baggrunden, selv når du ikke bruger tjenesterne, hvis den tilladelse, du giver os, udtrykkeligt tillader en sådan indsamling. Hvis du afviser tilladelsen til vores indsamling af din geografiske placering, indsamler vi den ikke. Tilsvarende, hvis du giver dit samtykke, kan vi indsamle dine billeder og videoer (for eksempel, hvis du ønsker at udgive et billede eller en video eller deltage i streamingtjenester på vores tjenester).

4. COOKIES OG ANDRE LIGNENDE DATAINDSAMLINGSTEKNOLOGIER

Vi bruger og kan give andre lov til at bruge cookies og lignende teknologier (for eksempel, web-beacons, pixels, SDK’er) til at genkende dig og/eller din(e) enhed(er). Du kan læse vores cookiepolitik for at få flere oplysninger om, hvorfor vi bruger dem, og hvordan du bedre kan kontrollere deres brug.

Nogle webbrowsere (herunder Safari, Internet Explorer, Firefox og Chrome) har en “Do Not Track”-funktion (“DNT”), som fortæller en hjemmeside, at en bruger ikke ønsker, at vedkommendes onlineaktivitet spores. Hvis en hjemmeside, som svarer på et DNT-signal, modtager et DNT-signal, kan browseren forhindre den pågældende hjemmeside i at indsamle visse oplysninger om browserens bruger. Ikke alle browsere tilbyder en DNT-mulighed, og DNT-signaler er endnu ikke ensartede. Af denne årsag svarer mange virksomheder, herunder Plenty of Fish, ikke i øjeblikket på DNT-signaler.

5. SÅDAN BRUGER VI OPLYSNINGER

Hovedårsagen til at vi bruger dine oplysninger, er for at levere og forbedre vores tjenester. Derudover bruger vi dine oplysninger til at hjælpe med at beskytte dig og levere annoncering til dig, der muligvis interesserer dig. Læs videre for en mere detaljeret forklaring af de forskellige årsager til, at vi bruger dine oplysninger sammen med praktiske eksempler.

A. For at administrere din konto og levere vores tjenester til dig

  • Oprette og administrere din konto
  • Yde kundeservice til dig og svare på dine anmodninger
  • Tilpasse priser og gennemføre dine transaktioner
  • Kommunikere med dig om vores tjenester
  • Administrere præmielodtrækninger, konkurrencer, rabatter eller andre tilbud

B. For at hjælpe dig med at forbinde med andre brugere

  • Anbefale andre brugere, som du kan møde
  • Vise brugeres profiler til hinanden

C. For at drive annoncerings- og markedsføringskampagner

  • Udføre og måle effektiviteten af annonceringskampagner på vores tjenester og markedsføringskampagner, der markedsfører Plenty of Fish på og uden for vores tjenester
  • Kommunikere med dig om produkter eller tjenester, som vi mener kan interessere dig

D. For at forbedre vores tjenester og udvikle nye

  • Administrere fokusgrupper, markedsundersøgelser og spørgeundersøgelser
  • Gennemgå interaktioner med kundeserviceteams for at forbedre vores servicekvalitet
  • Forstå, hvordan brugere almindeligvis bruger tjenesterne for at forbedre dem (for eksempel kan vi beslutte at ændre udseendet af, eller endda væsentligt ændre, en given funktion baseret på, hvordan brugere reagerer på den)
  • Udvikle nye funktioner og tjenester (for eksempel kan vi beslutte at videreudvikle en ny interessebaseret funktion efter opfordring fra brugere)

E. For at forebygge, påvise og bekæmpe svig eller andre ulovlige eller uautoriserede aktiviteter

  • Finde og håndtere igangværende, formodede eller påståede overtrædelser af vores brugsvilkår, nærmere bestemt via gennemgang af indberetninger og interaktioner mellem medlemmer
  • Bedre forstå og designe modforanstaltninger mod overtrædelser af vores brugsvilkår
  • Opbevare oplysninger relateret til overtrædelser af vores brugsvilkår for at forhindre gentagelser
  • Håndhæve eller udøve vores rettigheder, for eksempel vores brugsvilkår
  • Kommunikere til brugere, hvad vi har gjort som følge af deres indberetninger

F. For at sikre juridisk overholdelse

  • Overholde lovkrav
  • Hjælpe retshåndhævende myndigheder

For oplysninger om, hvordan vi behandler personoplysninger gennem profilering og automatiske individuelle afgørelser, bedes du se vores ofte stillede spørgsmål.

For at behandle dine oplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik, påberåber vi os følgende retsgrundlag:

  • Levere vores tjenester til dig: Årsagen til, at vi behandler dine oplysninger til formål A og B ovenfor, er for at opfylde den kontrakt, du har indgået med os. For eksempel, når du bruger vores tjeneste til at opbygge meningsfulde relationer, bruger vi dine oplysninger til at opretholde din konto og din profil, gøre dem synlige for andre brugere og anbefale andre brugere til dig, og ellers levere vores gratis og betalte funktioner.
  • Legitime interesser: Vi behandler dine oplysninger til formål C, D og E ovenfor, baseret på vores legitime interesse. For eksempel analyserer vi brugeres adfærd på vores tjenester for løbende at forbedre vores tilbud, vi foreslår tilbud, som vi mener kan interessere dig og markedsfører vores egne tjenester, vi behandler oplysninger for at hjælpe med at beskytte vores brugere, og vi behandler oplysninger, hvis det er nødvendigt for at håndhæve vores rettigheder, hjælpe retshåndhævende myndigheder og gøre det muligt for os at forsvare os selv i tilfælde af en retssag.
  • Overholde gældende love og forordninger: Vi behandler dine oplysninger til formål F ovenfor, hvis det er nødvendigt for at vi kan overholde gældende love og forordninger og dokumentere vores overholdelse af gældende love og forordninger. For eksempel opbevarer vi trafikoplysninger og oplysninger om transaktioner i overensstemmelse med vores regnskabsmæssige, skattemæssige og andre lovbestemte dataopbevaringsforpligtelser og for at kunne svare på gyldige indsigtsanmodninger fra retshåndhævende myndigheder. Vi opbevarer også oplysninger, der påviser samtykke, som brugere giver os, og beslutninger, som de måtte have truffet om at fravælge en given funktion eller behandling.
  • Samtykke: Hvis du vælger at give os oplysninger, der kan betragtes som “særlige” eller “følsomme” i visse retskredse, såsom din seksuelle orientering, giver du dit samtykke til vores behandling af de pågældende oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Fra tid til anden kan vi bede om dit samtykke til at indsamle specifikke oplysninger, såsom din præcise geografiske placering, eller bruge dine oplysninger af bestemte årsager. I nogle tilfælde kan du trække dit samtykke tilbage ved at tilpasse dine indstillinger (for eksempel, i forbindelse med vores indsamling af din præcise geografiske placering) eller ved at slette dit indhold (for eksempel, hvis du indtastede oplysninger i din profil, der kan betragtes som “særlige” eller “følsomme”). Under alle omstændigheder kan du trække dit samtykke tilbage til enhver tid ved at kontakte os på adressen angivet i slutningen af denne privatlivspolitik.

6. SÅDAN DELER VI OPLYSNINGER

Da vores mål er at hjælpe dig med at skabe meningsfulde relationer, sker de fleste delinger af brugeres oplysninger, naturligvis, med andre brugere. Vi deler også nogle brugeres oplysninger med tjenesteudbydere og partnere, som hjælper os med driften af tjenesterne, med andre Match-koncernselskaber af bestemte årsager som beskrevet nedenfor og, i nogle tilfælde, med retsmyndigheder. Læs videre for flere oplysninger om, hvordan dine oplysninger deles med andre.

  • Med andre brugere Du deler dine oplysninger med andre brugere, når du frivilligt offentliggør oplysninger på tjenesten (herunder din offentlige profil). Vær forsigtig med dine oplysninger og sørg for, at det indhold, som du deler, er ting, som du er tryg ved at lade være synlige.

    Hvis du vælger at begrænse målgruppen for hele eller dele af din profil eller for bestemt indhold eller oplysninger om dig, vil den være synlig i henhold til dine indstillinger.

    Hvis nogen foretager en indberetning, der involverer dig (såsom en påstand om, at du overtrådte vores brugsvilkår eller fællesskabsretningslinjer), kan vi kommunikere eventuelle handlinger til indberetteren, som vi har foretaget som følge af deres indberetning.

  • Med vores tjenesteudbydere og partnere Vi bruger tredjeparter til at hjælpe os med at drive og forbedre vores tjenester. Disse tredjeparter hjælper os med forskellige opgaver, herunder datahosting og -vedligeholdelse, analyse, kundeservice, markedsføring, annoncering, betalingsbehandling og sikkerhedsaktiviteter. Vi deler også oplysninger med partnere, som distribuerer og hjælper os med at annoncere for vores tjenester. For eksempel kan vi dele begrænsede oplysninger om dig i hashkrypteret form, der ikke er læsbart for mennesker, med annonceringspartnere.

    Vi følger en streng undersøgelsesproces forud for ansættelse af eventuel tjenesteudbyder eller samarbejde med eventuel partner. Alle vores tjenesteudbydere og partnere skal acceptere strenge fortrolighedsforpligtelser.

  • Med vores tilknyttede selskaber Plenty of Fish er en del af Match-koncernen.

    Vi deler dine oplysninger med tilknyttede selskaber til begrænsede legitime formål som beskrevet nedenfor:

    • For at gøre alle Match-koncernens platforme sikrere sørger vi for, at når en lovovertræder opdages på én platform (for eksempel, på vores tjenester), bliver dette ikke kun håndteret på den pågældende platform (for eksempel, ved at udelukke dem), men også på de andre.
    • For at de kan hjælpe os i databehandlingsaktiviteter, som tjenesteudbydere, i henhold til vores anvisninger og på vores vegne. Deres hjælp kan omfatte tekniske behandlingsaktiviteter, såsom datahosting og -vedligeholdelse, kundeservice, markedsføring og målrettet annoncering, analyse, økonomisk og regnskabsmæssig assistance, forbedring af vores tjeneste, beskyttelse af vores oplysninger og systemer, samt bekæmpelse af spam, misbrug, svig, krænkelse og andre forseelser.
    • For at forbedre dine chancer for at opbygge væsentlige relationer med andre, kan vi gøre dig synlig på andre Match-koncerntjenester eller give dig mulighed for at drage fordel af funktioner på tværs af platforme. Vi overholder selvfølgelig gældende lovgivning og, hvis relevant, underretter dig om enhver sådan mulighed og giver dig mulighed for at acceptere eller afvise. Eksempler på sådanne muligheder kan omfatte oprettelsen af en ny tjeneste inden for Match-koncernen, der henvender sig til en specifik målgruppe, som vi mener kan være interessant for dig baseret på din profil.
    • Til andre legitime forretningsmæssige formål, herunder virksomhedsrevision, analyse og konsolideret rapportering, hvis og som tilladt i henhold til gældende love.
  • Til virksomhedstransaktioner Vi kan overføre dine oplysninger, hvis vi er involverede – uanset om helt eller delvist – i en fusion, salg, opkøb, afhændelse, omstrukturering, omorganisering, opløsning, konkurs eller anden ændring i ejerskab eller kontrol.
  • Med retshåndhævende myndigheder/hvis påkrævet ved lov Vi kan videregive dine oplysninger, hvis det med rimelighed er nødvendigt: (i) for at overholde en retsproces, såsom en retskendelse, stævning eller ransagningskendelse, offentlig undersøgelse/efterforskning af retshåndhævende myndigheder eller andre lovkrav, (ii) for at hjælpe med forebyggelse eller påvisning af en forbrydelse (i hvert tilfælde underlagt gældende lovgivning), eller (iii) for at beskytte enhver persons sikkerhed.
  • For at håndhæve juridiske rettigheder Vi kan også dele oplysninger: (i) hvis videregivelse ville afbøde vores erstatningsansvar i en faktisk eller mulig retssag, (ii) som nødvendigt for at beskytte vores juridiske rettigheder og vores brugere, forretningspartnere eller andre interesserede parters juridiske rettigheder, (iii) for at håndhæve vores aftaler med dig, og (iv) for at undersøge, forebygge eller tage andre skridt mod ulovlig aktivitet, formodet svig eller andre forseelser.
  • Med dit samtykke eller efter din anmodning herom Vi kan bede om dit samtykke til at dele dine oplysninger med tredjeparter. I sådanne tilfælde forklarer vi tydeligt, hvorfor vi ønsker at dele oplysningerne.

Vi kan bruge og dele ikke-personoplysninger (hvilket betyder oplysninger, som ikke i sig selv identificerer hvem du er, såsom enhedsoplysninger, generelle demografiske oplysninger, generelle adfærdsoplysninger, geografisk placering i afidentificeret form), samt personoplysninger i hashkrypteret form, der ikke er læsbare for mennesker, under enhver af ovenstående omstændigheder. Vi kan også dele disse oplysninger med andre Match-koncernselskaber og tredjeparter (nærmere bestemt annoncører) for at udvikle og levere målrettet annoncering for vores tjenester og på tredjeparters hjemmesider eller applikationer, samt for at analysere og rapportere om annoncering, som du ser. Vi kan kombinere disse oplysninger med yderligere ikke-personoplysninger eller personoplysninger i hashkrypteret form, der ikke er læsbare for mennesker, som indsamles fra andre kilder. Flere oplysninger om vores brug af cookies og lignende teknologier kan findes i vores cookiepolitik.

7. DATAOVERFØRSLER PÅ TVÆRS AF GRÆNSER

Delingen af oplysninger, der er beskrevet i afsnit 6 involverer dataoverførsler på tværs af grænser til USA og andre retskredse, der kan have forskellige databehandlingslove. Når vi overfører personoplysninger uden for EØS, Storbritannien, Schweiz eller andre lande, hvor databeskyttelseslove anses for at være tilstrækkelige af Europa-Kommissionen eller anden kompetent myndighed, bruger vi standardkontraktbestemmelser (standardkontraktbestemmelser er forpligtelser mellem virksomheder, der overfører personoplysninger, som forpligter dem til at beskytte fortroligheden og sikkerheden af dine oplysninger) eller anden passende overførselsmekanisme. Vi er i øjeblikket i gang med at gennemgå overførsler til vores leverandører og tilknyttede retsgrundlag yderligere i forbindelse med den seneste afgørelse fra den Europæiske Unions Domstol vedrørende overførsler af personoplysninger til USA.

8. DINE RETTIGHEDER

Vi ønsker, at du har kontrol over dine oplysninger, så vi vil gerne minde dig om følgende muligheder og værktøjer, der er tilgængelige for dig:

  • Adgangs-/opdateringsværktøjer i tjenesten. Værktøjer og kontoindstillinger kan hjælpe dig med at få indsigt i, berigtige eller slette oplysninger, som du har givet os, og som er tilknyttet din konto direkte i tjenesten. Hvis du har eventuelle spørgsmål om disse værktøjer og indstillinger, bedes du kontakte vores kundeserviceteam for at få hjælp her.
  • Enhedstilladelser. Mobile platforme kan have tilladelsessystemer til specifikke typer af enhedsoplysninger og -meddelelser, såsom telefonkontakter, billeder, placeringstjenester, push-meddelelser og annonceringsidentifikatorer. Du kan ændre dine indstillinger på din enhed til enten at give samtykke til eller modsætte dig indsamlingen eller behandlingen af de tilsvarende oplysninger eller visningen af de tilsvarende meddelelser. Naturligvis, hvis du gør det, vil visse tjenester muligvis ikke være funktionsdygtige.
  • Afinstallér. Du kan stoppe al indsamling af oplysninger af en app ved at afinstallere den gennem den almindelige afinstallationsproces på din enhed. Husk, at afinstallation af en app IKKE lukker din konto. For at lukke din konto skal du bruge den tilsvarende funktionalitet på tjenesten
  • Kontolukning. Du kan lukke din konto ved at bruge den tilsvarende funktionalitet direkte på tjenesten.

Vi ønsker også, at du er bevidst om dine databeskyttelsesrettigheder. Her er et par vigtige punkter at huske på:

  • Gennemgang af dine oplysninger. Gældende privatlivslove kan give dig ret til at gennemgå de personoplysninger, som vi opbevarer om dig (afhængigt af retskredsen kan dette kaldes retten til indsigt, retten til portabilitet, retten til information eller variationer deraf). Du kan udøve denne ret ved at fremsætte en sådan anmodning her.
  • Opdatering af dine oplysninger. Hvis du mener, at de oplysninger, som vi opbevarer om dig, er unøjagtige eller at vi ikke er berettigede til at bruge dem og du ønsker at anmode om deres berigtigelse, sletning eller at gøre indsigelse mod deres behandling, bedes du kontakte os her.

Af hensyn til din beskyttelse og beskyttelsen af alle vores andre brugere, kan vi bede dig om at tilvejebringe legitimationsbevis, før vi kan besvare ovenstående anmodninger.

Husk, at vi kan afvise anmodninger, herunder hvis vi ikke er i stand til at bekræfte din identitet, hvis anmodningen er ulovlig eller ugyldig, eller hvis den muligvis krænker en anden persons forretningshemmeligheder, intellektuelle ejendom eller datasikkerhed. Hvis du ønsker at modtage oplysninger vedrørende en anden bruger, såsom en kopi af eventuelle meddelelser, som du har modtaget fra vedkommende gennem vores tjeneste, skal den anden bruger kontakte os for at indsende en særskilt anmodning for deres oplysninger. Vi kan også bede dem om at tilvejebringe identitetsbevis, før vi kan efterkomme anmodningen.

Og vi kan muligvis ikke efterkomme visse anmodninger om at gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen af personoplysninger, nærmere bestemt, hvis sådanne anmodninger forhindrer os i at levere vores tjeneste til dig. For eksempel kan vi ikke levere vores tjeneste, hvis vi ikke har din fødselsdato og derfor ikke kan sikre, at du er 18 år eller ældre.

I visse lande, herunder i EØS og Storbritannien, har du ret til at indgive en klage til den relevante databeskyttelsesmyndighed, hvis du er bekymret over, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Du kan finde oplysninger om din databeskyttelsesmyndighed i EØS her, og i Storbritannien her. Den databeskyttelsesmyndighed, du kan indgive en klage til, kan være beliggende hvor du har din faste bopæl, hvor du arbejder eller hvor en påstået krænkelse har fundet sted.

9. SÅ LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe vi har brug for dem til legitime forretningsformål (som beskrevet i afsnit 5 og som tilladt ved gældende lov. Hvis du beslutter at stoppe med at bruge vores tjenester, kan du lukke din konto, og din profil vil ikke længere være synlig for andre brugere. Bemærk, at vi lukker din konto automatisk, hvis du er inaktiv i en periode på to år. Når din konto er lukket, sletter vi dine personoplysninger som beskrevet nedenfor:

  1. For at beskytte vores brugeres sikkerhed, implementerer vi et sikkerhedsfastholdelsesvindue på tre måneder efter lukning af en konto. I denne periode opbevarer vi dine oplysninger i tilfælde af, at det kan være nødvendigt at undersøge ulovlig eller skadelig adfærd. Opbevaringen af oplysninger i løbet af dette sikkerhedsfastholdelsesvindue er baseret på vores såvel som potentielle tredjepartsofres legitime interesse.
  2. Når sikkerhedsfastholdelsesvinduet er forløbet, sletter vi dine oplysninger og opbevarer kun begrænsede oplysninger til angivne formål, som beskrevet nedenfor:

    a. Vi opretholder begrænsede oplysninger for at overholde juridiske dataopbevaringsforpligtelser: nærmere bestemt opbevarer vi transaktionsoplysninger for at overholde skattemæssige og regnskabsmæssige lovkrav, kreditkortoplysninger, hvis nogen, så længe brugeren kan anfægte transaktionen og “trafikoplysninger”/logfiler i et år for at overholde juridiske dataopbevaringsforpligtelser. Vi fører også optegnelser over samtykker, som brugere giver os, for at påvise vores overholdelse af gældende lovgivning.

    b. Vi opretholder begrænsede oplysninger på grundlag af vores legitime interesse: vi opbevarer kundeserviceoptegnelser og understøttende oplysninger samt upræcis placering af download/køb for at understøtte vores kundeservicebeslutninger, håndhæve vores rettigheder og gøre os i stand til at forsvare os i tilfælde af et krav, profiloplysninger i et år i tilfælde af potentielle retssager, og til fastlæggelse, udøvelse eller forsvar af retskrav, samt oplysninger, der er nødvendige for at forhindre brugere, der blev udelukket, eller personer, hvor det blev opdaget at de var under 18 år, i at åbne en ny konto, for at sikre vores brugeres sikkerhed og vitale interesser.

    c. Endelig opretholder vi oplysninger på grundlag af vores legitime interesse, hvis der er et udestående eller potentielt problem, krav eller tvist, der kræver, at vi opbevarer oplysninger (nærmere bestemt, hvis vi modtager en gyldig juridisk stævning eller anmodning, der beder os om at opbevare oplysninger (i så fald skal vi opbevare oplysningerne for at overholde vores juridiske forpligtelser), eller hvis oplysninger ellers ville være nødvendige som led i retssager).

10. BØRNS DATASIKKERHED

Vores tjenester er begrænsede til enkeltpersoner, som er 18 år eller ældre. Vi tillader ikke enkeltpersoner under 18 år på vores platform. Hvis du har mistanke om, at en bruger er under 18 år, bedes du bruge indberetningsmekanismen, der er tilgængelig på tjenesten.

11. JOBANSØGERE, KONTRAHENTER OG LEVERANDØRREPRÆSENTANTER

Vi behandler også personoplysninger om vores jobansøgere, kontrahenter og leverandørrepræsentanter som en del af vores rekrutterings- og talentforvaltningsaktiviteter og vores administration af de tjenester, som kontrahenter og leverandører leverer til os. Hvis du er en jobansøger, kontrahent eller leverandørrepræsentant hos Plenty of Fish, gælder visse relevante vilkår i denne privatlivspolitik for vores behandling af dine personoplysninger, herunder de afsnit i denne privatlivspolitik, der omhandler den enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, overførsler af personoplysninger, rettigheder, du kan have i henhold til gældende lovgivning, hvordan du kontakter os samt oplysninger, der er specifikke for Californien.

Hvis du er jobansøger, kan de personoplysninger, som vi behandler om dig, variere afhængigt af det job, du ansøger om, men omfatter som regel hvad du giver os som en del af din jobansøgning, samt faglige kvalifikationer og baggrunds- og referenceoplysninger, som rekrutteringsvirksomheder eller andre tredjeparter deler med os. Vi bruger disse oplysninger til at understøtte rekrutteringsprocessen, hvilket kan føre til en ansættelseskontrakt. For kontrahenter og leverandørrepræsentanter kan vi behandle identifikationsoplysninger og arbejdsrelaterede oplysninger som nødvendigt for at administrere vores forhold til dig og din arbejdsgiver, hvilket er nødvendigt for udførelsen af tjenesteaftalen, og for at fastlægge, udøve eller forsvare potentielle retskrav. Vi kan dele personoplysninger med tjenesteudbydere, der hjælper os med rekruttering og tekniske databehandlingsaktiviteter, samt med Match-koncernselskaber (for eksempel, hvis du har et forretningsforhold til medarbejdere hos et tilknyttet selskab). Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de pågældende formål.

12. ÆNDRINGER I PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Da vi altid er på udkig efter nye og innovative måder til at hjælpe dig med at opbygge meningsfulde relationer, og stræber efter at sikre, at forklaringer om vores datapraksisser forbliver ajourførte, kan denne politik ændre sig med tiden. Vi underretter dig, før eventuelle væsentlige ændringer træder i kraft, så du har tid til at gennemgå ændringerne.

13. SÅDAN KONTAKTER DU OS

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, har du forskellige valgmuligheder nedenfor:

Hvis du bor i EØS, Storbritannien eller Schweiz:

Online: her
Med post:
Data Protection Officer
MTCH Technology Services Limited
Plenty of Fish
WeWork Charlemont Exchange
42 Charlemont Street
Dublin 2, D02 R593
Ireland

Si vive fuera del EEE, el Reino Unido o Suiza:
Online: her
Med post:
Data Protection Officer
Plentyoffish Media ULC
142-757 West Hastings. PMB 670,
Vancouver, V6C 1A1

Copyright 2001-2022 Plentyoffish Media ULC POF, PLENTYOFFISH, PLENTY OF FISH and PLENTY OF er registreret trademarks af Plentyoffish Media ULC